Loading

Kisbusz bérlés és luxus mikrobusz bérlés

 

Biztonságos kisbusz bérlet

Számunkra a biztonság legfontosabb, ezért fiatal és kevés km-t futott kisbusz bérleti lehetőségek vannak. Csak az évszaknak megfelelő jó állapotú gumikkal felszerelt és szakszervizben szervizelt, tiszta kisbusz adunk át kisbusz bérleti csomagjaink részeként.

Luxus kisbusz bérlet

Több nagyon exkluzív Mercedes V-osztályos 7 illetve 8 személyes kisbuszunk van. A kisbuszok bérelhetők sofőrrel reptéri transzferre vagy akár városnézésre, de sofőr nélkül is oda tudjuk adni. A kisbusz bérlés tökéletes megoldás családi rendezvényekre, kirándulásokra, mivel a hátsó ülések forgathatók, ezért egy komoly üzleti tárgyalásra is. Amennyiben üzleti partnerei érkeznek a reptérre, és fontos a megjelenés, béreljen tárgyaló kisbuszt sofőrrel vagy anélkül! Bérelhető kisbuszaink nagyon sok extrával vannak felszerelve, melyek nem csak a kényelmét, de a biztonságát is szolgálják!

Kisbusz bérlet kényelme

Szeretnénk minden igénynek megfelelni, ezért 0-24 óráig állunk rendelkezésre. Átadásakor részletes tájékoztatást adunk kisbuszainkról, melyek hasznosak lehetnek. A bérelhető mikrobuszok biztosítva vannak törésre és lopásra is. A mikrobusz bérlés ára tartalmazza autópálya matricát egész Magyarország területére.

Kisbusz bérlés Budapestre vagy akár külföldre

Akár külföldi utazásaihoz is is lehetséges kisbuszt bérelni az FxDriveMe-tól.

 

Autóink bérelhetők rövid és hosszú távon. Hosszú távú bérlésre egyéni ajánlatot adunk.

 

Szeretjük az autóinkat, ezért próbálunk mellé egy kis törődést is adni!

Comments (Nincs hozzászólás)