Loading

Rövid távú autóbérlés és tartós bérlet

Az FXDriveMe flexibilis és luxus kategóriában is olcsó megoldást kínál ügyfelei számára rövid távú autókölcsönzésre és hosszútávú autó tartós bérletre is. Válasszon autóbérleti megoldásaink közül! Vegye igénybe kényelmes autókölcsönzési szolgáltatásainkat Budapesten akár reptéri transzferrel kiegészítve! Legyen az kisteherautó vagy kisbusz bérlés vagy akár port autóbérlés az FXDriveMe  rugalmas autóbérleti konstrukciókat kínál minden autókölcsönzési kategóriában.

Környezettudatos autóbérlés olcsón

A jövő épp oly fontos számunkra mint Önnek. Béreljen autót elektromos, környezetkímélő kínálatunkból! A parkolással és a benzin árakkal sem kell törődnie!

Kiemelt elektromos autóbérlet ajánlatunk: BMW i3 REX

autóbérlés BMW i3

Automataváltós autóbérlés

Automata váltós autóink, nem csak kényelmesek, de környezetkímélőek is. Válasszon automata autókölcsönzési kínálatunkból.

Smart ForFour Brabus Sport Automata 5 személyes autóbérlés

Smart Fortwo Coupe Automata 1.1 turbo autóbérlés

Sportautó bérlés

Válassza az FX Drive Me egyedi Sportautó kölcsönzési ajánlatát. Kérjen ajánlatot most!

Luxus autóbérlés Budapesten

Az FXDriveMe elérhetővé tette a a felső kategóriás autóbérlést. Akár egy Ferrari F430 coupé, Spider, California, Maserati, Lamborghini vagy egy Aston Martin is kipróbálható. Kérje egyedi ajánlatainkat!

Kisbusz bérlés, mikrobusz kölcsönzés

Fontos üzleti tárgyalásokra vegye igénybe luxus kisbusz bérleti konstrukciónkat. Ön időt takarít meg és közben tárgyalásaival is célba ér, ha az FX Drive Me luxus mikrobusz kölcsönzést választja.

Tartós autóbérlés előnyei

A tartós autóbérleti megoldásainkat elsősorban cégeknek vállalkozások veszik igénybe, de számos lakossági ügyfelünk is ezt a megoldást választja már.

Tartós autóbérlet előnye adózási szempontból

A bérleti díjak költségként elszámolhatóak, haszongépjárművek esetén a bérleti díj Áfa tartalma visszaigényelhető.

Tartós autóbérlet kényelmes, adminisztráció mentes

A kölcsönzött autó összes üzemeltetési és adminisztrációs feladatát elvégezzük Ön helyett, önnek csak az üzlettel kell foglalkoznia.

Hosszú távú, tartós autóbérlés költségei

Önnek nem kell, üzleti döntések helyett, biztosítással és forgó kopó alkatrészek cseréjével foglalkoznia, az FXDriveMe testreszabott egyedi tartós bérleti megoldást kínál, konzultáció után, Önnek csak döntenie kell!

 

 

 

 

 

 

Autóbérlés
Autóbérlés
Autóbérlés
Autóbérlés
FxDriveMe
FxDriveMe,
1147 Budapest Mogyoródi út 32,Budapest,1147,
Telephone No.+36309943943
Budapest
Budapest
Autóbérlés, személyszállítás,
Az FXDriveMe flexibilis és luxus kategóriában is olcsó megoldást kínál ügyfelei számára rövid távú autókölcsönzésre és hosszútávú autó tartós bérletre is

Comments (Nincs hozzászólás)